Minimaal 10 euro per uur netto

Geschat 10 euro netto p/u

Als webcam model verdien je bij ons een geschat bedrag van 10 euro netto per uur! Als je dus 6 uur in de week bijwerkt kan dit bedrag oplopen tot geschat 60 euro minimaal netto per week. De moeite waard!

Elke maand geld op je rekening

Maandelijkse uitbetaling

Maandelijks worden je verdiensten op je bank of giro netjes aan je overgemaakt. Elke maand kan je dus rekenen op een vast bedrag afhankelijk van wat je bij wilt verdienen als webcam model.

Stellen gezocht

Stellen per direct gezocht

Stellen zijn hot; stellen zijn gewild! Wij zijn opzoek naar stellen vanaf 18 jaar die net iets verder durven te gaan en bij willen verdienen als webcam model. Zij hebben voorkeur omdat het aantal laag is.

Uitgebreid overzicht verdiensten als webcam model

Als webcam model verdien je een basistarief van € 0,18 per bezoeker per minuut. Als je met 1 bezoeker in jouw room chat voor de duur van 10 minuten, dan is de effectieve 'verdiensten' € 1,70. Chat je met 5 gebruikers tegelijk in jouw chatroom voor de duur van van 10 minuten, dan ontvang je 5x € 0,18 maal 10 = € 4,25. Het kan zijn dat je op langere termijn een zeer gewild erotisch webcam model wordt en nog veel meer bekijks trekt dan enkel 5 bezoekers. De meer bezoekers op dat moment in jouw room, des te hoger jouw verdiensten als webcam model. Wil een bezoeker prive met jou chatten? Dan verdien je gelijk de bonus van teminste € 0,72 per minuut! Als je in de gelegenheid bent om maandelijks 4 tot 12 uur bij te werken als webcam model dan varieren jouw verdiensten tussen € 40,80 en € 122,40. Let wel dat deze verdiensten van toepassing zijn op het aantal minuren / uren dat je actief doet met betalende bezoekers. Deze bedragen kunnen vanzelfsprekend veel hoger liggen dan normaal. Iemand die fulltime webcam model is verdiend gemiddeld € 1500 tot € 2500 per maand! Het is dus de moeite waard om te overwegen webcam model te worden via onze website.